Δοκιμή ύπνου 40 νυχτών

Δοκιμάστε το στρώμα σας για 40 Νύχτες!

Η δοκιμή ύπνου ξεκινά την ημέρα μετά την παράδοση. Εάν πιστεύετε ότι το στρώμα δεν είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να το ανταλλάξετε με ένα άλλο στρώμα.

Ισχύουν οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις:

Εάν μετά από 20 νύχτες δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το στρώμα σας, πρέπει να ειδοποιήσετε την εταιρεία μας μέσω email ή τηλεφωνικώς, αλλά όχι περισσότερο από 40 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της δοκιμής.

Δεν μπορείτε να ζητήσετε ανταλλαγή πριν από την 20ή ημέρα ούτε μετά την 40ή.

Το κόστος ανταλλαγής (έξοδα μεταφορικών) ανέρχεται στα 100€ και η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί σε μια ημερομηνία που θα επιλεγεί από εμάς, τον πελάτη και τον ταχυμεταφορέα 2 ατόμων που ορίζουμε.

Σε περίπτωση που επιλεγεί εναλλακτικό στρώμα με υψηλότερη τιμή, τότε η διαφορά στην τιμή πρέπει να καταβληθεί κατά την επανεκλογή.

Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε οποιαδήποτε διαφορά στην τιμή εάν επιλεγεί στρώμα χαμηλότερης τιμής.

Όλη η αρχική συσκευασία μπορεί να αφαιρεθεί από το στρώμα, ωστόσο, πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί απαραίτητα προστατευτικό στρώματος για τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Το αρχικό στρώμα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση χωρίς τον παραμικρό λεκέ ή οποιαδήποτε ζημιά.- Η δοκιμή « 40 Night free Sleep » περιορίζεται σε μία ανταλλαγή ανά αγορά και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με επιστροφή χρημάτων.

Η δοκιμή δεν ισχύει για στρώματα που είναι ελαττωματικά λόγω κακής χρήσης, εκούσιας ζημιάς, τυχαίας βλάβης, μη εξουσιοδοτημένων επισκευών ή αλλαγών, παραμέλησης ή γενικής φθοράς.

Η δοκιμή ισχύει μόνο για στρώματα και εξαιρεί τις βάσεις ντιβανιών, τα τα κεφαλάρια και των μαξιλαριών.

Η δοκιμή « 40 Night free Sleep» δεν ισχύει για στρώματα που έχουν μεταφερθεί εκτός Κύπρου.

Μόνο ο αρχικός αγοραστής μπορεί να επικαλεστεί τη «Δοκιμή 40 Night free Sleep».

Εάν δεν πληρούται κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις, η “Δοκιμή 40 Night free sleep” θα απορριφθεί.