Εγγύηση στρωμάτων

Το χειροποίητο στρώμα μας που μόλις αποκτήσατε, κατασκευάστηκε με τις βέλτιστες τεχνικές της σύγχρονης στρωματοποιϊας, χρησιμοποιώντας υλικά και μεθόδους φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η εταιρεία μας έχοντας εμπιστοσύνη στην άριστη κατασκευή των στρωμάτων της και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, εγγυάται για τα προϊόντα της.

5
YEARS
guarantee

Στρώματα με 5ετή εγγύηση

 Η εγγύηση αφορά στα ελατήρια, το μεταλλικό πλαίσιο, τα υλικά γεμίσματος και επένδυσης όλων των στρωμάτων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή ή αντικατάσταση του στρώματος, κατά την κρίση της, με άλλο του ίδιου ή ανάλογου τύπου, για τη διάρκεια της 5ετούς εγγύησης χωρίς καμία χρηματική συμμετοχή του πελάτη εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

10
YEARS
guarantee

Στρώματα με 10ετή εγγύηση

Μετά το πέρας της 5ετίας ο πελάτης συμμετέχει στο κόστος αντικατάστασης ή επισκευής με 30% έως το 7ο έτος, 60% έως το 8ο έτος και 80% έως το 10ο έτος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγύηση ισχύει εφόσον η χρήση και η φροντίδα του στρώματος συναντά τις ενδεδειγμένες από τον κατασκευαστή οδηγίες. Στην εγγύηση δεν καλύπτονται βλάβες που προήλθαν από υπαιτιότητα του αγοραστή, όπως κακή χρήση του στρώματος, τοποθέτηση σε ανώμαλες επιφάνειες, ακατάλληλες σανίδες, δίπλωμα, υγρασία, οργανικοί λεκέδες, σιδέρωμα κλπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις και σε συνεννόηση με τον αγοραστή η εταιρεία μας αναλαμβάνει να επισκευάσει το στρώμα, αλλά το κόστος επισκευής και μεταφοράς θα επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή.

Φόρμα Εγγραφής Εγγύησης
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να καταχωρηθεί η εγγύησή σας